Deel dit bericht:

4 reacties

  1. Guus schreef:

    LoL
    Zoek de overeenkomsten bedoelen jullie natuurlijk.

    Ja, het is hetzelfde. Doel ter inquisitie van het Hellige Roomse Rijkheeft hier natuurlijk het Nationalisme als doel ter vernietiging, haat tegen de Nederlandse Republiek. Propaganda leerstelling is een dialectische denkwijze, die wordt gebruikt voor de geheimhouding van de werkelijke achtergronden van industriele genocides met “oorlog”. De As mogendheden tegen de Geallieerden in Europa, voetbal, de oorlog in Vietnam tegen de communisten, voetbal, de koude oorlog van “het westen” tegen de “Sovjet Unie”, voetbal.

    Een bijna psychiatrische antitherapie tegen het gezonde verstand, want iedereen weet dat de Katholieken de Joden beschuldigen van de moord op Jezus Christus, terwijl in de historische documentatie in de Evangelieen, zelfs in de statie schilderijen in de Kathedralen, Jesuz Christus blijkt vermoord te zijn door de Romeinen, niet door de Joden. Holocaust onder de dekmantel van dialectiek, oorlog, tussen historisch protestantse naties tegen historische protestantse naties, de Japanners gestraft met 2 Atoomexplosies voor het verbannen van Katholicisme voor 200 jaar in hun land.

    Voetballen zoals het geleerd is door de Kapelaans op het basisonderwijs.
    Het onderwijs organiseerd een voetbalwedstrijd na de verhalen over de voetbalwedstrijden in de wereldpolitiek.

    Maar de waarheid over de geschiedenis wordt ontkend, jawel, de Bijbel noemen de Katholieken een illegale Godsdienst, niet een historische optekening van een en ander, wat het is.

  2. Guus schreef:

    Ik vond een artikel in Australie, waar uitgelegd wordt dat voetbal is opgezet door de Jezuieten.
    http://www.eurekastreet.com.au/article.aspx?aeid=41674
    (“Dreyful affair” moet zijn Dreyfus affair”)

    De te leveren strijd is dus een kleine minderheid tegen een grote meerderheid, het tegendeel van wat ex profvoetballer David Icke beweerd.
    Lijkt moeilijk, maar Historisch is dit meestal zo, de war of independence in de VS werd gevoerd door minder dan 10% van de bevolking, de Geuzen was een handjevol mannen die Spanje verjoeg uit de Nederlanden.

    Een van de technieken is waarheid aantrekkelijker te maken dan propaganda. Maar terwijl ik hier de enige bezoeker lijk te zijn, die commentaren plaatst tenminste, vrijewereld.org is wel degelijk de beste website die ik ken in de Nederlanden op dit moment. Propaganda heeft nu de overwinning, maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald haar wel.

  3. Vrije Wereld schreef:

    Deze site is relatief klein, maar wordt toch redelijk goed bezocht. De site is geen open forum. In den beginne wilde men eigenlijk geen reactie mogelijkheden toelaten.

    Deze site is het mondstuk van de Vrije Wereld denktank. Verder dient de website als databank voor onderzoekers binnen en buiten de Vrije Wereld denktank.

    De functie van de site is het verwijderen van ‘ongewenste’ programmatuur bij de Nederlandstalige wereldbevolking. De methodes die gebruikt worden om dit te bewerkstelligen vereisen geen directe dialoog tussen de lezer en het medium ‘VrijeWereld.org’.

    De belangrijkste reden dat we directe reacties toelaten is: omdat we de vrijheid van meningsuiting respecteren.

    Als laatste nog een citaat van een lezer die anoniem wenst te blijven.

    “VrijeWereld.org is de best ingelichte site in Nederland.”

    U bent dus niet alleen in uw sentiment.

    MVG,

    Vrije Wereld redactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *