UFO crash (KGB video)

kgb ufo crash

De onderstaande video schijnt een KGB video te zijn van een neergestorte vliegende schotel. Zover wij weten heeft niemand de authenticiteit van deze video tot op heden kunnen ontkrachten. Het materiaal zou in Maart 1969 in de Sverdlovsk regio gefilmd zijn.

In het Westen zijn de meeste onderzoekers onbekend met de rijke UFO geschiedenis van de Sovjet Unie. Het is een wereldwijd fenomeen en er is een overvloed aan interessant materiaal uit de voormalige Sovjet Unie. Het fenomeen word in het Oosten als een serieus wetenschappelijk en spiritueel subject beschouwd, en krijgt meer media aandacht dan in het Westen.

Voor meer informatie over dit video materiaal zie: Docu v/d week #20 – Secret KGB UFO files

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *