Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Guus schreef:

  Ik heb de presentatie geluisterd, maar hij verteld bijna helemaal niets.

  Eerts begint hij over Cathy O’Brien te vertellen, waarvan mijn idee is, dat hij de belangrijkste informatie van Cathy O’Brien weglaat.

  Daarna verteld hij iets wat niet waar is, namelijk, dat Cathy O’Brien van een satanische familie zou komen. Dat is niet zo, Cathy O’Brien kwam van een Rooms Katholieke familie, waar ze heel duidelijk over is in haar presentaties. Welliswaar generationele pedofilie, maar Rooms Katholiek, niet volgelingen van Anton Lavey. Bij haar eerste biecht deed de priester het gordijntje weg en lichtte zijn rok op, toen Cathy O’Brien van haar eerste biecht naar buiten kwam, zat haar bloesje vol sperma, maar haar moeder vroeg hoe het ging.

  Cathy O’Brien verteld duidelijk dat Mindcontrol is zoals Rooms Katholicisme werkt. Deze opmerking ken ik van meer getuigen, ik mocht het ook zelf ondervinden in mijn familie, Katholieken geloven zonder na te denken over wat er gezegd wordt door het Rooms Katholiek hoger personeel.

  In de gehele voordracht wordt er niets verteld over ritueel misbruik, maar een hele lijst met namen komt voorbij, waarvan ik er enkele ken, waarvan ik weet dat deze ook niet de volledige waarheid vertellen, bovendien met twijfelachtige zaken komen, zoals het reptielen verhaal van David Icke. Michael Tsarion is enorm agressief tegen lieden die met hem in debat gaan op internet, over de onjuistheden die hij verteld, Michael Tsarion is waarshcijnlijk zelf Rozekruiser en dus een onderdeel van deze samenzwering. Ook Jordan Maxwell is zelf een Vrijmetselaar, en zo een onderdeel van de samenzwering.

  Beetje tijdverspilling dus, weinig informatie.
  Hij heeft wel een leuk dialect moet ik zeggen.
  Op dit moment is er mindcontrol in de “truthmovement”, gewoon eerlijke mensen die hun hersens gebruiken, ofwel, leugens vertellen, bezig, die door de meerderheid van de mensen weer opnieuw geloofd worden. Wat hij verteld dat 90% van de mensen onderworpen zijn, 80% of zo daarvan is omgekocht in het systeem. Politiek correcte leugens is gemakkelijker, met de waarheid vertellen kan men de baan verliezen. Mensen die de waarheid trouw zijn worden snel geexcommuniceerd uit gemeenshappen door de mensen. Als die realiteitszin dan doorspekt is met onwaarheden, dan is het dat risico niet waard, om de reputatie te riskeren door er over te praten.
  Hoeveel mensen volgen voetbaluitslagen? De meerderheid.

  Wat er aan de hand is, de mensen willen een predikant die dingen verteld die ze graag willen horen, de waarheid past niet in het straatje van veel mensen. Er is een morele bekering nodig, een ethische moed, en een gezond wantrouwen tegen de woorden van de medemens.

  En waarom wordt Eric Jon Phelps niet geadviseerd in zijn lijst van belangrijke intellectuelen? Dat is hoogst verdacht, want Eric Jon Phelps kan zijn onderzoek bewijzen aan de hand van honderden boeken van klokkenluiders, terwijl de andere genoemde intellectuelen dat niet kunnen.

  Dus kijk uit met dit soort lui.
  Het kan een agent zijn, maar hij kan ook gewoon gepromoot worden omdat ie zo dom is. Deze informatie wordt ernsig geinfiltreerd, het Vaticaan is begonnen als een infiltratie service voor de Romeinse Pontifex Maximus, dus informatie volgen die niet waarschuwt tegen dergelijke infiltratie acht ik niet als per definitie waardevol.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *