Desinformatie in ‘channels’

orion

Veel mensen binnen de New Age religie zijn bezeten. We hebben het hier over zogenaamde channelers.
Channelings zijn boodschappen die doorgegeven worden door mediums. Het medium wordt overgenomen door een andere entiteit en spreekt namens deze entiteit. Channeling is niet hetzelfde als (reguliere) telepathische communicatie, niemand hoeft uw lichaam en/of geest over te nemen om met u telepathisch te communiceren.

Wij zien channeling niet als een betrouwbaar medium en als een onplezante vorm van communicatie. De entiteit/AI neemt doorgaans bezit van de persoon.

Vriendelijke entiteiten zullen niet overgaan tot channeling. Omdat het een opdringerige vorm van communicatie is. Een vriendelijke entiteit respecteert uw soevereiniteit en uw spirituele/lichamelijke integriteit.
Meestal zijn het boodschappen van onvriendelijke entiteiten of een (door inlichtingendiensten) computer gegenereerde desinformatie boodschap verspreid door elektronische mind control apparatuur.

De meeste channelings komen dus niet van een individu als bron, maar zijn computer gegenereerde uitzendingen. Hierdoor komt het dat velen simultaan dezelfde boodschap krijgen.

We raden het channelen van entiteiten af. Zeker als u niet weet wat u doet of waar u aan begint. Een persoon die veel aan channeling doet zal niet meer in staat zijn zich af te schermen tegen inkomende boodschappen.

Binnen de new age religie is veel misleiding (net als elke religie). Factoren als de herkomst van de boodschap, de onbekende agenda’s achter de boodschappen maken het dat we zeer alert dienen te zijn.

Persoonlijk hechten wij bij Vrije Wereld niet veel aan de informatie uit channels omdat deze niet zuiver zijn. Dit betekent niet dat er geen (kleine) gedeeltes van waarheid in kunnen zitten (zoals vaak het geval is bij desinformatie).

Is de boodschap opbouwend en helpt het u, of voelt u zich angstig en onmachtig?

Een channel die pretendeert dat iemand boven u staat of uw meester is zal niet uw beste met u voor hebben.

Vergeet niet: Niemand gaat het voor u doen, u moet het zelf doen. Geen guru’s, geen ET/ED’s gaan u redden. Het is allemaal uw eigen verantwoordelijkheid en uw eigen keuze. Het zijn uw eigen acties die u zullen bevrijden.

Binnenkort meer…

Zie ook: “Bringers of the dawn” een channeling van de Pleiaden, U moet het zelf doen (video), De ‘Galactische Federatie van het Licht’ is niet uw vriend, Chris Thomas over de Akasha Kronieken en de Velon (interview)

    Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Geesje schreef:

    “Persoonlijk hechten wij bij Vrije Wereld niet veel aan de informatie uit channels omdat deze niet zuiver zijn”. Misschien is het een idee om eerst uit te zoeken wat voor gechannelde informatie er is, veel mensen channelen informatie met hun eigen essentie, en die is meestal niet zuiver omdat we hier te maken hebben met de geloofsovertuigingen van de persoon die channelt. Voor mij is het duidelijk dat jullie nog nooit van Seth hebben gehoord, Seth sprak via Jane Roberts. Lees om te beginnen “Seth Spreekt”.
    Voor mij een van de meest waardevolle informatie die ik tot nog toe heb gelezen. Duik er eens in, zou ik zeggen, met net zoveel passie als jullie doen met al die informatie over de Bilderbergs etc. etc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *