Georgia Guidestones

Georgia Guidestones

Enkele mijlen ten zuiden van de plaats Hartwell, Georgia, USA staan de zogenaamde Georgia guidestones, een monument gewijd aan de utopische richtlijnen en de plannen van de Nieuwe Wereld Orde (NWO). Het monument is rond 1979 en 1980 gebouwd en betaald door een anonieme financier met het pseudoniem R.C. Christian (R.C. = RoseCrusians ook bekend als de orde van het Rozen Kruis?).

De tekst op de stenen leest in 12 talen (Babylonisch, oud Egyptisch, Sanskriet, oud Grieks, Engels, Russisch, Hebreeuws, Swahili, Spaans, Chinees, Hindi, Arabisch) :

1. MAINTAIN HUMANITY UNDER 500,000,000 IN PERPETUAL BALANCE WITH NATURE

2. GUIDE REPRODUCTION WISELY – IMPROVING FITNESS AND DIVERSITY

3. UNITE HUMANITY WITH A LIVING NEW LANGUAGE

4. RULE PASSION – FAITH – TRADITION – AND ALL THINGS WITH TEMPERED REASON

5. PROTECT PEOPLE AND NATIONS WITH FAIR LAWS AND JUST COURTS

6. LET ALL NATIONS RULE INTERNALLY RESOLVING EXTERNAL DISPUTES IN A WORLD COURT

7. AVOID PETTY LAWS AND USELESS OFFICIALS

8. BALANCE PERSONAL RIGHTS WITH SOCIAL DUTIES

9. PRIZE TRUTH – BEAUTY – LOVE- SEEKING HARMONY WITH THE INFINITE

10. BE NOT A CANCER ON THE EARTH – LEAVE ROOM FOR NATURE – LEAVE ROOM FOR NATURE

In het Nederlands:

1. Houd het aantal mensen onder de 500 miljoen in duurzaam evenwicht met de natuur.
2. Stuur de voortplanting met verstand, zodat de gezondheid en diversiteit wordt verbeterd.
3. Verenig de mensheid met een levende nieuwe taal
4. Beheers hartstocht, geloof, traditie en alle dingen met gematigde reden
5. Bescherm de landen en volken met eerlijke wetten en rechtvaardige rechtbanken.
6. Laat alle volken hun eigen zaken regelen, maar laat ze hun onderlinge geschillen oplossen voor een wereldrechtbank.
7. Vermijd onzinnige wetten en nutteloze ambtenaren
8. Weeg persoonlijke rechten af tegen sociale plichten
9. Beloon waarheid, schoonheid en liefde, en zoek naar harmonie met het oneindige.
10. Wees geen kankergezwel op aarde. Laat ruimte voor de natuur. Laat ruimte voor de natuur.

Het mag dan mooi geformuleerd zijn, maar als men de doelen leest dan valt op dat men het heeft over:
eugenetica, genocide/omvolking, (cultuur)imperialisme, onvrijheid, eco-fascisme.

Verder staat er in Egyptische hiërogliefen, Babylonisch, klassiek Grieks en Sanskriet: ‘Let these be guidestones to an age of reason’.

hieronder een video van de “Georgia Guidestones”:

UPDATE

De Georgia Guidestones zijn afgebroken nadat op 6-7-2022 de guidestones door onbekenden zijn opgeblazen met een explosief.

Binnenkort meer…

Zie ook: De Agenda van de “Nieuwe Wereld Orde” (NWO), ‘Hiding in plain sight’ en ‘predictive programming’, Agenda 21

  Deel dit bericht:

5 reacties

 1. Douwe Dabbert schreef:

  “Het mag dan mooi geformuleerd zijn, maar als men de doelen leest dan valt op dat men het heeft over: eugenie, genocide, (cultuur)imperialisme, onvrijheid, eco-fascisme.”

  En waar valt dat dan op? Waar lees ik die doelen? Dit artikel lijkt meer op een korte loze beschuldiging en zwartmakerij dan dat we er iets wijzer van worden. Is dat de vrije wereld? Met het vingertje wijzen en hopen dat de grote boze Nieuwe Wereld Orde daar bang van word?

  Waarschijnlijk heb je nog gelijk ook. Maar de volgorde van aanpak is buitengewoon slecht en maakt het er niet geloofwaardiger op. Eerst beschuldigen en dan pas bewijzen. Volgens mij hanteert de ‘vijand’ eenzelfde systeem.

  ‘Eugenie’ is trouwens een Franse naam. Jij bedoelt waarschijnlijk eugenetica.

  • Vrije Wereld schreef:

   Bedankt voor de reactie… waar je gelijk hebt heb je natuurlijk gelijk, door beperkte tijd is er nog niet veel aanvullende informatie bij het artikel… we willen niemand bang maken… en “de vijand” is natuurlijk alleen een opponent. Wat betreft bewijzen, is het niet aan ons om dit te doen, dit artikel was in eerste instantie bedoelt als een zetje in een bepaalde richting, wat waar is, is door de lezer voor zichzelf te bepalen.

   MVG,

   Vrije Wereld

 2. Firestarter schreef:

  Op 22-3-1980 werden de “Georgia Guidestones” onthuld, waarvan de eerste richtlijn is: “Handhaaf de mens onder 500.000.000 in voortdurende balans met de natuur”. Dan moeten er dus nog een paar miljard “verdwijnen”. De Verenigde Naties, bestuurd door de bankiers, hebben als doel miljarden “inferieure” rassen uit te roeien.
  Sir Julian Huxley (broer van Aldous Huxley), samen met prins Bernhard oprichter van het Wereld Natuur Fonds, vertelde het doel van Unesco: “Even though it is quite true that any radical eugenic policy will be for many years politically and psychologically impossible, it will be important for Unesco to see that the … public mind is informed of the issues at stake so that much that is now unthinkable may at least become thinkable”.
  Op de ECO-92 top werd een document van de Cobden Clubs uitgedeeld, dat de VN de wereldbevolking reduceert (wat leidde tot Agenda 21):
  “THEREFORE THE FOLLOWING POLICY MUST BE IMPLEMENTED:
  A.The Security Council of the U.N., led by the Anglo-Saxon Major Nation powers, will decree that henceforth, the Security Council will inform all nations that its suffrance on population has ended, that all nations have quotas for REDUCTION on a yearly basis, which will be enforced by the Security Council by selective or total embargo of credit, items of trade including food and medicine, or by military force, when required”.
  In ons kille Nederland wordt nauwelijks verborgen, dat we worden vermoord; lees artikel 52 van de Drinkwaterwet: “Indien de levering van drinkwater aan consumenten of andere afnemers naar het oordeel van de inspecteur gevaar voor de volksgezondheid kan opleveren, kan hij die levering verbieden of slechts toestaan voor gebruik in door hem aan te geven gevallen, op een daarbij aan te geven wijze.”.

  THE FINAL SOLUTION – ISRAËL
  De meeste mensen weten niet dat ruim 90% van de mensen die zich “Jood” noemen, geen Joden zijn. Het gaat om een volk, de Khazaren, dat een gebied beheerste van de Zwarte tot de Kaspische zee en van de Kaukasus tot de Wolga. De Khazaren noemden zich vanaf het jaar 740 “Ashkenazi” Joden, waarbij ze als nieuwe naam voor de (echte) Joden “Sefardisch” verzonnen. Dit werd in 1976 bekend gemaakt door Koestler: http://solargeneral.org/wp-content/uploads/library/thirteenth-tribe-arthur-koestler.pdf
  Enig idee hoe stompzinnig ze ons – Gojim – vinden, die niet eens het verband zien tussen “Ashke-nazi” en “nazi”? Misschien dat als je leert dat er geen “Joden” vergast werden in de concentratiekampen, je denkt dat de Ashke-nazi’s niet van plan waren om de Joden uit te roeien. De reden dat ze dit willen, is: zo lang er nog (echte) Joden zijn, blijven zij Nep-joden. Het beloofde land – Israël – is DE manier om Joden te lokken, om die vervolgens uit te roeien. Een paar honderdduizend verdwenen Joden zal nauwelijks opvallen, zo lang Israël maar voldoende immigranten blijft trekken.
  Vanaf het begin van de jaren 1950 zijn grote hoeveelheden Joodse kinderen “verdwenen”. Van officiële zijde is bevestigd dat het om 2400 kinderen gaat, Rabbi Uzi ontdekte 4500 verdwenen kinderen, het gaat waarschijnlijk om ruim 10.000.
  Er zijn vanaf 1967 “onderzoeken” gedaan, om deze affaire in de doofpot te stoppen, waarbij de staatsmedia hebben aangetoond dat de “verdwenen” kinderen door natuurlijke oorzaken stierven of werden geadopteerd: http://www.chareidi.org/archives5762/AMK62features.htm
  Ami Hovev vond uit dat kinderen onderworpen werden aan brute medische experimenten en vervolgens in kalkputten gedumpt: “a substantial number of them were secretly consigned for “unmerciful” medical experiments and then buried in lime pits. I know that they [Israeli physicians in state hospitals] conducted experiments on living [Sephardic] children, extracting phosphorus and bone marrow from the spinal cord”. Zie: http://vaticproject.blogspot.nl/2014/01/early-and-ancient-history-of-khazars.html
  Omdat het om jonge kinderen (ook baby’s) gaat, is waarschijnlijk een deel geofferd aan “Yahwe”. Bij Pasen offert de elite van de Ashkenazi’s jongetjes van maximaal 7 jaar oud in een ritueel waarbij bloed afgetapt wordt, dat de gerechten bij feesten verrijkt. Zie: http://www.thewatcherfiles.com/jewish_sacrifice.htm
  Barry Chamish maakte in 2005 bekend dat in de Ringworm Holocaust wel honderdduizend Joodse kinderen, voornamelijk Marokkanen, vergiftigd werden met radioactieve straling: http://rense.com/general67/radd.htm

 3. Firestarter schreef:

  Ik heb inmiddels onderzoek gedaan naar AIDS.
  Ondanks alle censuur en gemanipuleerde “wetenschappelijke” medische onderzoeken heb ik bewijs gevonden, dat:
  1) HIV niet de oorzaak is van AIDS.
  2) AZT dodelijk is en vergelijkbare gevolgen heeft als AIDS.
  3) HIV-tests onbetrouwbaar zijn.
  4) Een condoom geen besmetting met AIDS kan verhinderen.
  5) Multivitaminen een effectief medicijn zijn tegen AIDS.
  Zie het volgende verhaal (in mijn beste Engels): https://forum.davidicke.com/showthread.php?t=308636

  Er is bovendien bewijs dat de eerste uitbraak van de veteranenziekte niet veroorzaakt werd door de legionalla bacterie maar door gasvergiftiging met Nikkel-Carbonyl.

 4. Sin schreef:

  Hou de mensheid onder de 500.000.000.
  NIET
  Maak de mensheid tot maar 500.00.000.
  Deze tablets zijn een gids voor als de mensheid 1 van onze grootste rampen zal overleven.
  Naar mijn mening is het zeer wijs geschreven.
  Maar als je start van de verkeerde context dan zal er nooit wat goed staan .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *