Islam is een creatie van het Vaticaan


De profeet Mohammad Mustafa was een analfabeet en heeft de heilige Quran (Koran) niet geschreven. De geschriften zijn beïnvloed door het Vaticaan/katholicisme (de voortzetting van de Babylonische mysterie religie). Het Vaticaan heeft de islamitische religie gevormd om de arabieren te controleren.

De moslims en politieke islam worden gecreëerd en misbruikt door het Vaticaan om te vechten tegen de echte Joden, ware christenen en anderen die niet gecontroleerd willen worden door Rome. Hedendaags moslim-terrorisme is een creatie van de Jezuïeten orde via de verschillende inlichtingendiensten.

Presentatie van Walter J. Veith over de connectie tussen het katholicisme,islam en de Babylonische mysterie religie.

https://youtu.be/qZRj-CleopA

Alle religies zijn archontische constructies en zijn terug te leiden tot de mysteries.

Doel van het Vaticaan is om islam te verenigen met het Katholicisme onder de noemer van oecumene. Het doel is het creëren van de een wereld religie onder controle van het Vaticaan.

Binnenkort meer…

Zie ook: Alberto Rivera – The Prophet (stripboek 6/6), De Jezuïeten en de zwarte Paus, Alberto Rivera – Double Cross (stripboek 2/6), De Hashashin, Mystery Babylon serie (door William Cooper)

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Geuz schreef:

  Fijn dat u dit artikel maakte.
  Het is een handige referentie voor discussies inzake op sociale media.

 2. Hybrid Wars schreef:

  Dit had ik al eens gelezen. Goed dat dit uitgelicht wordt. Alle religies zijn door de elites geproduceerd. Ook het kabbalistisch hermetisme is door de Medici familie op de kaart gezet en door het Vaticaan verder als christelijk kabbalisme is geimplimenteerd tot de nieuwe wereldreligie die alle andere religies omvat en die de huidige paus wil gaan invoeren.
  Zie ook: https://www.transnotitia.com/subverting-the-church/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menselijke authenticatie * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.