Enkele algemene opmerkingen over ‘UFO’s’

nazi ufo

UFO staat voor unidentified flying object, niet alle zogenaamde UFO’s zijn dus ruimteschepen. Bij de zichtigingen van ruimteschepen is het grotendeel niet van buitenaardse oorsprong. De waargenomen schepen zijn voornamelijk door mensen gebouwde voertuigen die voortkomen uit NAZI onderzoek en technologie uit de zogenaamde black projects. Sommige schepen zijn niet mechanische apparaten maar biologische entiteiten of van energetische aard. Geavanceerde anti-zwaartekracht voertuigen zijn doorgaans ook tijdmachines. Anti-zwaartekracht voertuigen vliegen niet, de wetten van de aerodynamica hebben geen invloed op de voortbeweging van een anti-zwaartekracht voertuig daar het opereert binnen diens eigen magnetisch veld. Schepen zijn er in alle vormen en maten al zijn veel van hen bol, schotel of sigaarvormig. De aandrijving geschied doorgaans door vrije energie generatoren.

Zie ook: UFO doofpot documentaires van kwaliteit, Stan Deyo over anti-zwaartekracht en vrije energie (lezing) en Rods

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *