Genealogische incest binnen het “koningshuis”

Maxima Zorreguieta en Willem Alexander von Amsberg hebben dezelfde voorouder. Pieter Halbach.

willem alexander maxima verwant

(klik voor volledig formaat)

Ze dienen de bloedlijn rein te houden anders horen ze er niet meer bij. Daarom mocht W. A. von Amsberg ook niet trouwen met een burger. Daarom trouwt de adel vrijwel altijd met adel of een verwante. Daarom lopen ze over de rode loper. Alles draait zich om de bloedlijn.

Zie ook: Fritz Springmeier over de ‘illuminati’ (interview) en Het criminele fascistische “koningshuis”

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Anita schreef:

  ehm..kleine detail zou ik willen toevoegen, dat het koningshuis niet zuiver is.
  http://www.oranjedna.blogspot.nl/

  • Wil schreef:

   Idd, als sinds koning Willem II al niet. Dat is ook decreden dat WA geen DNA wil afstaan, want dan zou hij door de mand vallen…….

 2. Yves schreef:

  Kan iemand mij uitleggen hoe Pieter Halbach de voorouder is van zowel Willem-Alexander als Máxima. Dat de families op bepaalde punten met elkaar mengen (Pablo Halbach met Martha Bonorino) betekent niet dat Willem-Alexander en Máxima beiden Pieter Halbach als voorouder hebben. Pieter Halbach is volgens deze stamboom slechts de voorouder van Willem-Alexander. Máxima is namelijk geen nakomeling van Pablo Halbach en Matha Bonorino. Als we een gemeenschappelijke voorouder willen aanwijzen dan kunnen we daarvoor Alonso III van Portugal uit 1210 nemen, maar ik zie niet hoe Pieter Halbach de gemeenschappelijke voorouder is. Zie ik iets over het hoofd, klopt deze stamboom niet, of is Pieter Halbach gewoon geen voorouder van Máxima?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *