Docu v/d week #9 – The Hour of Our Time

documentaire van de week

Bill Cooper (William Cooper), auteur van het boek Behold a Pale Horse en presentator van de Mystery Babylon series (op zijn radioprogramma: the hour of the time)  was een Amerikaanse onderzoeker die bij de marine, luchtmacht en defensie heeft gewerkt als inlichtingen analist, totdat hij doorkreeg dat de wereld niet altijd is zoals het lijkt. Hij heeft zelf meer dan 15 jaar onderzoek gedaan naar occulte, esoterische en new world order zaken. In een memo van het Witte Huis is Bill Cooper ooit “the most dangerous radio host in America” genoemd.

Later werd Bill Cooper beschuldigt van belasting ontduiking en bankfraude. Vier maanden voor de false flag aanslagen op het World Trade Center in 2001 heeft Bill Cooper aangegeven dat er een terroristische aanslag zou plaatsvinden waar de CIA agent Osama Bin Laden (Tim Osman) de schuld van zou krijgen. Op 5 november, kort na de aanslagen, is hij onder verdachte omstandigheden doodgeschoten door agenten voor zijn eigen huis. De geselecteerde documentaire van deze week, The Hour of Our Time gaat over het verhaal van Bill Cooper.

Zie ook: Bill Cooper – lezingen, Bill Cooper over de moord op JFK

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *