Moku v/d week #107 – Dunkles, Rätselhaftes Österreich

docu van de week
Deze week een mockumentary uit 1994 genaamd “Donker, raadselachtig Oostenrijk”, over de inheemse bevolking van de oostelijke Alpen. De documentaire presenteert etnografisch onderzoek van de zogenaamde antropoloog Kayonga Kagame van de Kinshasa Universiteit, in de stijl van typische National Geographic documentaires uit de jaren ’70 en ’80. Kagame heeft enkele zeer interessante onderzoeksbevindingen en weet die op een ingenieuze manier te presenteren.

https://www.youtube.com/watch?v=8–cZEq-vwU

De eerste expeditie waar Kagame het in de documentaire over heeft is twee jaar eerder uitgezonden, maar is alleen in het Duits beschikbaar: Das Fest Des Huhnes

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *