Militaire gevechtsrobots (video)

atlas darpa robot

De controleurs weten dat ze niet veel langer over het personeel beschikken, waarover ze nu beschikken. De handlangers zien de bui al hangen en verlaten het zinkende schip. De militairen en politie agenten zien in dat ze enkel de belangen van de controleurs verdedigen en worden langzamerhand wakker. De militairen zullen nooit op het eigen volk gaan vuren, de hersenspoeling en dehumanisatie was niet uitreikend. De FEMA kamp fantasieën van de controleurs zullen op deze wijze niet gerealiseerd worden.

Voor de controleurs was het duidelijk dat er andere middelen moesten komen, om zich te beschermen tegen een ontwakende massa.

DARPA LOGO
Dit ontwikkelde zich in het cyborg programma het cloning programma, mind controlled super soldaten programma’s, het onbemande drone programma en de ontwikkeling van gevechtsrobots.

Al de bovenstaande producten zijn te programmeren, en doen dat wat de strijdkrachten zullen weigeren te doen. De robots zullen de controleurs niet redden, net zo min dat de ondergrondse bunkers ze gaan redden.

Video van DARPA’s Atlas robot. Dit is natuurlijk een hoopje schroot vergeleken met de deep black project robots.

Zie ook: James Casbolt super soldaat (MK ULTRA), Clones

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *