Bankier Ronald Bernard over de Illuminati (interview)

Ronald Bernard

Ronald Bernard

Interview door Irma Schiffers met Nederlandse bankier Ronald Bernard over zijn werk binnen de valuta handel van het hogere bankwezen. Hij vertelt over zijn traumatische ervaringen met zijn voormalige klanten; de Luciferaanse Illuminati kringen.

(video: Ronald Bernard High Finance Shocking Revelations (Dutch with English Subtitles))

https://www.youtube.com/watch?v=Oczqtf6X2eE&feature=youtu.be

Interview deel 2:

https://www.youtube.com/watch?v=3C-KHt9vi5k&feature=youtu.be

Interview deel 3:

https://www.youtube.com/watch?v=klzwNeY5Zds

Zie ook: Ex-“illuminati” programmeur over mind control en de orde (interview), Fritz Springmeier over de ‘illuminati’ (interview), Satanisch kindermisbruik, John Todd over de “illuminati” (lezing), Interview met ex-’illuminati’ lid Jay Parker, project MONARCH slachtoffer Brice Taylor (MK ULTRA), Ex-’Illuminati’ lid Carolyn Hamlett over de orde (interview), Satanisch Ritueel Misbruik in Canada (video), Satanisch Ritueel Misbruik in Australië (documentaire), Slachtoffer van Satanisch misbruik Jenny Hill vertelt haar verhaal (video + boek), Docu v/d week #172 – Satan’s Children, John Perkins – Confessions of an Economic Hitman (video + boek), Alle oorlogen zijn veroorzaakt door bankiers (video)

  Deel dit bericht:

6 reacties

 1. Gertrude schreef:

  Still using Illuminati handsignals and left alive, whereas those who were in the Illuminati circles testify that that especially for men is impossible and all get assassinated. Knowing that there are disinformationagents everywhere i cannot but help to wonder if the 0,1 % want us to believe all of this and whether this is just another way of mindprogramming the masses. For a very long time my feeling is that violent armed uprisings are just what those in power intend. Just like they created the French Revolution based on lies and stormed the Bastille. Not only perpetual wars but also civic unrest, wars amongst different groups within societies is how they increased their power and wealth and at the same time managed their Eugenics programms.

  • IT-- schreef:

   That’s the trick, isn’t it? It’s impossible to know “the objective truth” for certain; much more so if so much of what we perceive is propagandized, skewed and riddled with disinformation. I do personally more than not believe him and his testimony because what he is testifying to is nothing new to me (I’ve searched). Read up on Theodore L. Gunderson (FBI Director: LA office) and his revelation on Luciferianism (example: https://www.youtube.com/watch?v=EqjNa-Jpsf0).

 2. margriet schreef:

  hebben jullie ook een nieuwsbrief?

 3. Ernesto schreef:

  Hoe heeft u deze man leren kennen?

 4. Leonard bolina schreef:

  KOM VANDAAG IN DE GROTE ILLUMINATI BRODERERSHIP EN LEEF EEN BETER EN GELUKKIG LEVEN. WELKOM BIJ DE GROTE TEMPEL VAN RIJKEN EN FAME. Ben je een zakenman, een politicus, een musical, een student en wil je rijk, krachtig en beroemd worden in het leven? Je kunt je dromen waarmaken door lid te zijn van de Great Illuminati Brotherhood. Hiermee kunnen al je dromen en hartwensen volledig worden bereikt, als je echt wilt toetreden tot de grote illuminati-broederschap, neem nu contact op met de Heer illuminati. Opmerking: nieuw aangeworven leden hebben recht op $ 12.000.000 Amerikaanse dollars, A Golden Ring, die je beschermt tegen vijanden en een gratis visum voor United State Of America. We delen geen bloed. Mis deze kans niet. Contact en wees NU rijk van LORD MASHA op ILLUMINATI ONE LOVE klantenservice: Motto; we zijn hier om armoede uit de wereld te verminderen en je dromen waar te maken. We wachten op uw reactie, u kunt contact met ons opnemen via e-mail: Leonardbolina@gmail.com of whatsapp op: +2348076835119

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menselijke authenticatie * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.