Mind control in Hollywood

jesuit hollywood mind conrol

De meerderheid van de westerse cultuur is gefixeerd op zogenaamde populaire cultuur. Dit betekend dat het zeer belangrijk is voor de controleurs om de populaire cultuur te controleren. Immers beïnvloed deze de levens van de meerderheid van de mensen. Dit betekend dat ook dat populaire personages (zoals bekende acteurs/actrices) uit deze cultuur gecontroleerd dienen te worden. Bekende mensen die door velen gevolgd worden zijn anders een grote  risicofactor voor de controleurs (zeker in een wereld vol sociale media). Deze zouden uitspraken kunnen doen die schadelijk zijn voor de controleurs en gezien de aanhang van het bekende personage een groot bereik kunnen hebben. Om dit te voorkomen implementeren de controleurs van Hollywood (afgeleid van het heksenkruid Holywood)  mind control programmering en intimidatie zodat alle bekende personages zoveel mogelijk de partijlijn (leugens) van de controleurs blijven herhalen. Iedereen die bekend is binnen het Hollywood mind control complex wordt gecontroleerd.

Actrice en comédienne Roseanne Barr over MK ULTRA mind control in Hollywood:

Acteur en comedian Dave Chappele over het zieke Hollywood:

http://www.youtube.com/watch?v=Hdz5KunxWOE&list=PLYB0IZsz6YVX61o4LNh5tuWNjpC4ZA5tx

Zie ook: Arme vlinders (afbeeldingen), ‘Hiding in plain sight’ en ‘predictive programming’, Docu v/d week #159 – Going Clear Scientology and the Prison of Belief

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *